• Standaard

Woningen HAenES en HRP Planontwikkeling

HAenES en HRP hebben 15 prachtige royale woningen in drie blokken ontwikkeld. De woningen zijn ontworpen door Architectenbureau L. Wijma uit Oudega. De kavels variëren in oppervlakte van 176 tot 342 m2. De woningen grenzen aan de voorkant aan een eigen straatje met waterpartij en zijn via de achterzijde bereikbaar met auto. Alle woningen hebben de mogelijkheid voor een garage op het eigen terrein. De woningen zijn ruim bemeten met binnenwerkse maten van 6.300 meter breed en 7.560 meter diep. U kunt hierdoor kiezen tussen een tuin- of straatgerichte woonkamer. Met een veelzijdige indeling worden alle ruimtes optimaal benut. Optioneel kan gekozen worden voor vele en verrassende uitbreidingen. Op de verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een completebadkamer voorzien van tegels en sanitair. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is voorzien van een ruime kap met mogelijkheid voor een vierde en vijfde kamer te maken.

Onderhoud en duurzaamheid

U kiest met deze woning voor een praktische, riante en duurzame woning met vele mogelijkheden. De woningen worden uitgevoerd met een aantal uitgangspunten uit het ‘Passiefhuis’ principe. Warmteverliezen worden zoveel mogelijk beperkt door hoge isolatiewaarden van wanden, vloer en dak. Dat wil zeggen; de woning heeft een dikke warme jas. Tevens is gekozen voor onderhoudsarme en duurzame bouwmaterialen. Driedubbele beglazing, kunststof kozijnen, vloerverwarming op de begane grond en een aantal zonnepanelen zijn dan ook standaard.

De woningen zijn verkrijgbaar vanaf € 182.500,- v.o.n


Meer informatie? Wij bellen u!

 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • Wonen aan de Hoytesl├ón

  HAenES en HRP hebben 15 prachtige royale woningen in drie blokken ontwikkeld....

  Lees meer
 • Infocentrum van de Zuidlanden

  Aan de Molkenkelder 60 is de Eco Iglo gevestigd. Het infocentrum van de Zuidl...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Wonen in Leeuwarden

  Wonen in Leeuwarden

  Leeuwarden is een mooie en veilige stad om te wonen en te werken. De Friese hoofdstad biedt voor elk wat wils; een eigen.....

  Lees meer
 • Thuis in Jabikswoude

  Thuis in Jabikswoude

  Jabikswoude is het tweede buurtschap in De Zuidlanden. Net als in Techum, vindt u straks ook hier die prachtige.....

  Lees meer
 • De woningen

  De woningen

  HAenES en HRP hebben 15 prachtige royale woningen in drie blokken ontwikkeld. De woningen zijn ontworpen door Architecten.....

  Lees meer
 • Makelaardij Hoekstra

  "De helft van de woningen zijn verkocht!Maak gauw een afspraak met ons om de mogelijkheden van de laatste woningen te bespreken"

  Makelaardij Hoekstra
 • Haenes

  "'s Avonds in uw eigen tuin genieten van de ondergaande zon? Maak gauw een afspraak met de makelaar."

  Haenes